Hvorfor føler det brasilianske laget nå en dråpe i styrke? Faktisk har Brasil i stor grad blitt rammet av europeisk fotball de siste årene, og fotball taktikk har en tendens til å bli integrert. Og vårt inntrykk av brasiliansk fotball er gratis, uhemmet, er den kunstneriske prestasjonen. De europeiske spillerne har fått faglig trening siden barndommen, så den taktiske leseferdigheten er veldig sterk. De brasilianske spillerne, vi vet, kommer ut av slumene, de hadde ikke formell trening da de var unge, men det stopper ikke deres kjærlighet til fotball. Når fotball er det eneste som kan fungere morsomt når barn er unge og store, vil europeisk fotball aldri fange opp brasiliansk kunstnerisk fotballteknologi. Liker du Billige fotballdrakter? I butikken vår har mye god kvalitet og billige varer. Troverdigheten er veldig bra, fansen kan være trygg på å kjøpe.

Uansett om det er nåverden Ronaldo, eller den gangen Zidane, skulle bli betraktet som foten til den europeiske fotballteknologens topprepresentant, og Ronaldo, Ronaldinhos fotballteknologi i kontrast, kan se "taktisk fotball" og "spille fantasien Av fotballen "er hvor stor forskjell. Ronaldo gjennombrudd defensiv teknologi er veldig nydelig, men alltid gi en veldig stiv følelse, ikke lite Luo gjennombrudd forsvar så naturlig fleksibilitet. Se på Lionel Messi, men som en sør-amerikansk, men vokser opp i Masia, har allerede glemt inspirasjonen til den svenske fotballen. Nå blir Neymar det brasilianske lagets lyseste stjerne, selv om foten av teknologien er god nok, men i forhold til forgjengerne har det fortsatt et stort gap. Spillerne må fortsatt jobbe hardt, fortsett å støtte det brasilianske laget, i min nettbutikk, Vi vil gi deg den beste Brasil Fotballdrakt, varene har blitt godt mottatt av fansen.

Til slutt håper vi at i nær fremtid vil vi fortsatt kunne se de mest talentfulle brasilianske lagene for å reprodusere toppmomentet, det brasilianske laget som en gang førte oss med utallige overraskelser. Å skaffe og samle Brasil Fotballdrakt er en god ide. Vår butikk har en rekke salgsfremmende aktiviteter kan delta i varemerker, samt profesjonelle ettersalgspersoner for å betjene deg!

 

Gjengitt fra:http://www.fotballteam.com/index.php?route=news/article&news_id=107