Manchester United ivrige etter å signere denne sommeren Griezmann er ikke en hemmelighet, har britiske medier utsettes de to partene har inngått en avtale om å delta. Men etter en rekke ting, Griezmann overføring til Manchester United hadde ikke blitt et faktum. I dag, Griezmann personlig innrømmet at kanskje på grunn av årsakene til klima og media til å gi opp tanken på å bli med i Premier League, som er ventet å gjøre Mourinho en headache.If du ønsker å kjøpe den aktuelle Griezmann Fotballdrakt, kan du søke etter relevante søkeord på våre nettsider.

 

Før, er det en rekke rykter om Griezmann blir med Manchester United i sommer, og mange medier si Griezmann er ivrig etter å bli med Manchester United for å oppnå et nytt nivå av karrieren. Men i et intervju, Griezmann personlig innrømmet at han gikk til Premier League for å spille eller tvil: ". Jeg likevel vurdere, jeg har mye tvil om Premier League"

 

I jakten på Griezmann på samme tid, vil Manchester United også aktivt beholde lagets eksisterende frem pol: big Ibrahimovic. "I de neste dagene, vil Mourinho møte med Ibrahimovic, og de to sidene vil diskutere fremtiden for Ibrahimovic." Mourinho mener at Ibrahimovic vil kjempe i Manchester United for et år ", sa Manchester United-insider. Men utenlands liga til Ibrahimovic av fristelsen er også great.Currently, klubben har vært klar for den nye kontrakten for Ibrahimovic, og så på. Manchester United håper å løse denne saken så snart som mulig for å hindre natten lang drøm.

 
I dag Ibrahimovic i ligaen har 15 mål, og scorer rangert Sanchez bare to poeng gap, er han ventet å kampanje i Premier Leagues første sesong vil kunne få æren av kongen i spissen. Etter sluttet Manchester United i fjor sommer, flyttet Ibrahimovic hjem til Manchester, han tok også barna til å delta i Manchester United ungdom academy.If du er en ekte fans, og deretter kjøpe en Billige fotballdrakter som bare tilhører deg selv, og du kan også skrive ut ditt navn på den.
Griezmann personlig innrømmet å kanskje nekte å bli med Manchester United